søndag 21. juni 2009

Bacheloretteparty

Igår ble Anette avbrutt i morgentannpussen av Ellen og Mari Elise som rev med seg kvinnfolket ut av badet og gav damen en lang liste med hva hun måtte pakke med seg i full fart. Kledd opp i thights og sykkelhjelm løp Anette uvitende ut døra med de tanker at det hun hadde på seg overhodet ikke matchet. Disse tankene varte ikke lenge da hun fikk se en motorsykkel stående foran seg. WOHOOOO. Hun ble rett og slett skjelven av overraskelsen og gleden av å kjøre motorsykkel for første gang, kanskje litt ekstra skjelven da hun trodde at sykkelhjelmen ikke skulle byttes ut med en ordentlig sikker motorsykkelhjelm. Etter en fantastisk rå kjøretur i Oslo var det frokost hos forlover Astrid med mange mange gode venner.

Men adrenalinet skulle ikke hvile lenge. Neste pit stop var Harald Huysman Karting der 11 jenter konkurrerte om seier i Formula 3. Eline fra Lier stakk av med seier med beste tid på 34.5, deretter kom Helene fra Vestby med beste tid på 34.6 og Bacheloretten fylte ut tredjeplassen med en tid på 34.8. En råfornøyd Anette mener at dette hadde gjort dagen hennes fullkommen, men det skulle ikke ende der.



Glaced & Amused er en keramikkcafè der en kjøper ferdiglagde gjenstander og maler etter eget ønske. Et fantastisk konsept og et fantastisk påfunn, for nå får Anette og Nils Edvin et frokostservice til 6 pers designet av 12 utrolige kreative kunstnersjeler fra nær vennekrets. Kan det bli bedre? Egentlig ikke..men litt bedre ble det, for forlover med familie hadde pyntet hagen sin med et stort partytelt, to griller, nydelig dekket bord og god underholdning. Der satt vi utoverkvelden og Anette kom til konklusjonen: Dette var det beste utdrikningslaget hun hadde hatt (og det eneste).




Tusen takk til alle som var med å dele denne dagen med meg!
Elsker dere:)

1 kommentar:

Unknown sa...

Låvly! Blir litt oppladding på dei greske øyar nokre veker no, men det ser ut som om de er godt i gang! Har med eposte i lomma, så vi er "online" Øyvind